Благодаря на колегата Асенов за картите и подробните указания.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи и мероприятия с 166-ци
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеНека които искат да се съберат заедно, но някой може да иска да отиде направо там. Според мен е по-добре групата да се събере на Ал.Невски и да направим колона по Цариградското.Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеСъгласен .. казвайте час
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеАми примерно в 13 ч. на Ал.Невски и в 14 ч. пред пицарията - за късен обяд?Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеПоследно 13:00ч на 24-ти на Алекс Невски ?
Comment
-
Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщениеи аз ще гледам да съм там, въпреки че мойта точно сега нее много за снимки...1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеЕйй дано се посъберем и тоя пътАз ще мина за срещата на мивка да не идвам пак мръсен
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеПоследно 13:00ч на 24-ти на Алекс Невски ?
Ще помоля Пламен ако може да направи резервация няколко дни предварително. Дотогава заявявайте участие, за да се ориентираме за бройката.
Comment
Comment